Jachtschilders Friesland

Ervaren jachtschilders in Friesland!

Bent u op zoek naar gespecialiseerde, ervaren jachtschilders in Friesland. Dan bent u bij Buntsma Yachtschilders aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het echt strak maken en totaal afwerken van de kale huid van grote tot zeer grote jachten. U kunt bij ons terecht voor het lakwerk, spuiten en schilderen van nieuwe of bestaande jachten.

Onze jachtschilders te Friesland verzorgen het hele proces, van schuren en plamuren tot gronden en aflakken. Maar ook voor onderhoud en scheepsrenovatie kunt u bij de jachtschilders te Friesland terecht.

Jachten in alle soorten en maten worden behandeld door onze jachtschilders te Friesland.

Klant- en marktgerichtheid staan voorop in de bedrijfsfilosofie. Het leveren van producten en diensten van de allerhoogste kwaliteit is voor onze jachtschilders te Friesland dus vanzelfsprekend. Daarvoor heeft ons bedrijf deskundige vakmensen in dienst, die elk een eigen specialisme hebben en regelmatig bijgeschoold worden in nieuwe technologie├źn en technieken.

Onze jachtschilders te Friesland staan garant voor de volgende werkzaamheden:

  • Scheepsrenovatie
  • Jachten spuiten
  • Jachten coaten
  • Onderhoud / Refitten

Voor meer informatie over het schilderen of spuiten van uw jacht en hoe wij te werk zullen gaan, neemt u contact met ons op.

Switch The Language
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.