Jacht wassen

Jacht wassen

Als trotse eigenaar van een jacht, weet u als geen ander hoe belangrijk het is om deze goed te onderhouden. Het goed onderhouden van uw jacht kan namelijk uiteindelijk de levensduur verlengen. Bij het onderhoud hoort ook het wassen van de jacht. Dit klinkt misschien heel simpel, maar niets is minder waar. Het wassen van een jacht vraag namelijk de juiste kennis en moet worden uitgevoerd met de juiste middelen. Onze professionals zijn hierin gespecialiseerd en zij beschikken over de juiste middelen om de werkzaamheden juist uit te voeren.

Wat valt onder onze schoonmaakdiensten?

Bij het schoonmaken van een jacht is de hoofdlijn het gedeelte wat zich onder water bevindt. Op de romp kan namelijk algenaanslag ontstaan. Door dit goed te reinigen creëert u niet alleen een mooier aanzicht, maar voorkomt u ook dat schimmels zich weer kunnen hechten. Het deel wat onder water ligt is niet het enige wat bij het wassen behoort. Bij Buntsma Yachtschilders zijn we namelijk gespecialiseerd in het wassen van jachten in hun geheel. Onder het wassen van de jacht vallen de volgende diensten:

  • Schoonspoelen dek
  • Wassen opbouw, kuip en spiegel
  • Schoonmaken randen bakskisten
  • Schoonmaken randen ankerkist
  • Controle fenders

Tijdens het schoonmaken gebruiken wij de juiste middelen zodat uw lak niet beschadigd wordt,  maar de jacht wel zal gaan glimmen.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u en uw jacht kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op! Dit kan door het contactformulier op de website in te vullen of door te mailen naar info@yachtschilders.nl. Wilt u liever direct antwoord, dan kunt u bellen naar 0180 420020. Heeft u vragen over privacy? Lees dan het privacybeleid op onze website!

Switch The Language
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.