Jacht lakken

Jacht lakken

Een goed onderhouden en net gelakte jacht is een ware blikvanger op het water. Maar het lakken van een jacht is meer dan alleen een mooi aanzicht. De lak speelt namelijk een belangrijke rol bij de bescherming van de romp en andere oppervlaken. Uw jacht wordt dagelijks blootgesteld aan water, zonlicht, regen en andere weersomstandigheden. Dit kan schadelijk zijn voor de materialen en afwerkingen van uw jacht. Het kiezen en aanbrengen van een goede lak, kan vochtindringing en slijtage door weersomstandigheden voorkomen.

Het proces

Of het nu gaat om een klassieke, glanzende lak of een moderne, matte afwerking, de keuze van de juiste lak en het vakmanschap bij het aanbrengen zijn essentieel voor een oogverblindend resultaat. Daarom is het belangrijk dat iedere stap vakkundig wordt uitgevoerd. Allereerst zullen onze werknemers de jacht voorbereiden door middel van reiniging, vervolgens brengen ze de primer aan. Als deze is gedroogd kan de door u gekozen lak worden aangebracht. Het is dan belangrijk de laag goed te laten drogen en pas te gaan schuren als het volledig droog is. Vervolgens kan er een tweede laag worden aangebracht of worden besloten dat één laag voldoende is. Als we tevreden zijn met het aanzicht van de lak gaan we van start met de afwerking. Tijdens de afwerking zullen we gaan polijsten en waxen om de glans te maximaliseren en extra bescherming bieden.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u en uw jacht kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op! Dit kan door het contactformulier op de website in te vullen of door te mailen naar info@yachtschilders.nl. Wilt u liever direct antwoord, dan kunt u bellen naar 0180 420020. Heeft u vragen over privacy? Lees dan het privacybeleid op onze website!

Switch The Language
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.