Jachten spuiten

Hoogwaardige producten

Voor ons is ieder jacht uniek. Wij kunnen uw jacht spuiten, rekening houdend met het materiaal en uw wensen en behoeften over de kleur van uw jacht. Ieder oppervlak verdient een andere behandeling. Voor alle gebruikte bouwmaterialen heeft Buntsma Yachtschilders wel een oplossing. Wij maken uitsluitend gebruik van hoogwaardige producten.

Een specialiteit van Buntsma Jachtschilders is Elektro Statisch Spuitwerk, dit zorgt voor een optimale hechting en draagt direct bij aan de kwaliteit en duurzaamheid van het product / spuitwerk.

De hoogwaardige toplak wordt gespoten onder optimale omstandigheden, in een perfect geconditioneerde ruimte en met de beste applicatiemethodes. Hierdoor kunnen we de beste laagdikte van de lak en een prachtige diepe glans bereiken.

Kwaliteit, duurzaamheid en flexibiliteit zijn voor ons heel belangrijk. Buntsma Yachtschilders hanteert de meest moderne werkmethodes wanneer we uw jacht spuiten. Onze medewerkers zijn allen gediplomeerd jachtspuiter. Het spuiten verbetert niet alleen de aanblik maar ook de veiligheid en duurzaamheid van uw jacht.

Switch The Language
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.