Jacht rollen

Jacht rollen

Als het tijd wordt om uw jacht een onderhoudsbeurt te geven bent u bij Buntsma Yachtshilders aan het juiste adres! Wij bieden namelijk verschillende mogelijkheden om uw jacht een volledig nieuwe uitstraling te geven. Eén van onze opties is het rollen van uw jacht. Dit klinkt als iets wat heel logisch is. Als het om een jacht gaat is dit echter niet het geval, deze klus vraagt namelijk aardig wat kennis, techniek en ervaring.

Laat uw jacht weer stralen!

Bij een jacht is het belangrijk dat de verf juist wordt aangebracht, omdat dit het aanzicht en de levensduur kan verbeteren. Door te kiezen voor de juiste verf kunt u algen en weersomstandigheden op uw jacht voorkomen en daarmee de levensduur verlengen. Het is ook belangrijk om de verf op de juiste manier aan te brengen, één van deze manieren is rollen. Rollen vraagt veel kennis omdat de manier van rollen, de omgevingsduur, de droogtijd en de dikte van de lak kunnen bepalen of de levensduur en het aanzicht worden verbeterd. Onze professionals passen graag hun kennis toe om uw jacht tot weer te laten stralen als nieuw.

Bent u benieuwd geworden wat wij voor u en uw jacht kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op! Dit kan door het contactformulier op de website in te vullen of door te mailen naar info@yachtschilders.nl. Wilt u liever direct antwoord, dan kunt u bellen naar 0180 420020. Heeft u vragen over privacy? Lees dan het privacybeleid op onze website!

Switch The Language
    This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.